Oblíbený volejbal


Každý má své záliby nebo své zájmy, které dělá, když ho to baví anebo když se nudí. My také s kamarádkou moc rády hrajeme tenis a volejbal. A volejbal jsme začaly hrát už na základní škole. Myslím si, že to bylo teprve v sedmé anebo v osmé třídě, ale povím vám, že nás to opravdu hodně bavilo. Také jsme začaly volejbal hrát hlavně kvůli tomu, že to hráli kluci, kteří se nám líbili, takže tady jde vidět, že když třeba někdo se vám líbí, ať už kluk anebo věc či cokoliv jiného, tak k tomu také začnete mít lepší vztah. Nás by totiž s kamarádkou absolutně jinak nenapadlo, že bychom mohly hrát volejbal.

V létě hrajeme i plážový volejbal.

Kluci také hráli basketbal, ale tohle nás nějak moc nechytlo, protože u basketbalu se také musí běhat a my s kamarádkou jsme zrovna nebyly štíhlé jako laňky. A že by se nám zrovna chtělo běhat? Tak to šlo také o nás říct nedalo, ale řekly jsme si, že vlastně když budeme sportovat a budeme hrát volejbal, tak nejenom že uvidíme kluky, ale také vlastně můžeme shodit některé to kilo, které nám vadilo. Vadilo nám to, ale byly jsme docela líné. Abychom pro to něco dělaly, takže nás potom začal bavit opravdu volejbal.

Volejbal nás opravdu hodně baví.

S kamarádkou jsem také dříve chodily na tenis, ale potom jsme přešly na volejbal, protože rodiče nám nechtěli financovat oba dva kurzy. Jenomže nás to bavilo. Bylo to naše hobby, bavilo nás to opravdu hodně dlouho, ale mohly jsme si vybrat jenom jeden, takže logicky jsme si s kamarádkou vybraly volejbal, protože tam chodili i naše vysněné lásky. Nakonec to dopadlo tak, že samozřejmě ani jedna jsme neulovily žádného kluka, mrzelo nás to, ale dokonce jsme byly v tom volejbale tak skvělé, že jsme šly i na soutěže. Tady jde vidět, že když někdo má nějaké své hobby, co se týká sportu, tak potom to také může dotáhnout opravdu hodně daleko, jako my dvě s kamarádkou. A jaké sportovní hobby máte vy?